Concurs Exploratorii Dunarii

afis-concurs_RGB”Let’s Do It, Danube!” organizează concursul de creatie ”Exploratorii Dunării”, adresat elevilor din școlile județelor dunărene
Echipa “Let’s Do It, Danube!” dă startul competiției “Exploratorii Dunării”, organizată cu scopul de a promova Dunărea în rândul elevilor, încurajându-i să trimită creații care să exprime modul în care aceștia au descoperit Dunărea și bogățiile sale. În perioada 21 aprilie – 13 mai 2015, elevii din județele dunărene sunt invitați să împărtășească poveștile lor cu Dunărea, participând la una din următoarele secțiuni:

  • -> pictură/desen
  • -> literatură (eseuri și poezii)

Câștigătorii vor fi desemnați de echipa “Let’s Do It, Danube!” și vor fi anunțați de Ziua Internațională a Biodiversității, pe 22 mai 2015. Premiile vor fi acordate pentru fiecare secțiune în parte și vor consta în:

  • 6 laptopuri
  • 8 tablete
  • 8 boxe portabile
  • 4 ghiozdane
  • 4 seturi complete de rechizite
  • 8 puzzle- uri 3D

“Știm din experiențele noastre personale că, atunci când ai crescut într-un județ aflat la Dunăre, la Marea Neagră sau lângă orice altă întindere de apă, ai o mulțime de amintiri captivante care merită împărtașite. Dunărea este un personaj nelipsit din poveștile locuitorilor din județele dunărene, o prezență vie și extrem de importantă în viețile lor. Acesta este scopul concursului “Exploratorii Dunării”: să încurajeze elevii să exprime în mod creativ acestă legătură emoțională pe care o au cu Dunărea și să îi ajute să devină conștienți că stă în puterea lor să o păstreze curată. Așa se întâmplă în cazul prietenilor: vrem să îi vedem mereu fericiți, nu-i așa? ” au declarat reprezentanții “Let’s Do It, Danube!”.

În 2014, în prima ediție de concurs, au fost înscrise 201 lucrări. “Exploratorii Dunării” face parte din campania “Let’s Do It, Danube!”, care își propune să responsabilizeze cetățenii României în ceea ce privește curățenia apelor și în special a Dunării, cea mai importantă apă curgătoare din țară. “Let’s Do It, Danube!” este realizat în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor și este susținut de Kaufland România.
Mai multe detalii la adresa de mail exploratoriidunarii@letsdoitromania.ro.

Regulament concurs

 

Acordul parintilor


Lasă aici o părere, o idee

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*