Judeteana

 

Bacău

Mircea A. Săndulescu– coordonator general Este membru fondator si presedinte al Asociaţiei Terra Mater – asociaţie cu scop ecologist. A preluat coordonarea judeteană Let`s Do It România 2010 pe ultima suta de metri si a reusit, intr-un timp foarte scurt, să mobilizeze voluntari si autoritati astfel incat Bacăul a participat cu succes la evenimentul de anul trecut.

Cluj

  Mihai Savu – coordonator logistică – mihai.savu@letsdoitromania.ro Este persoana careia ii place sa fie provocata si sa rezolve provocarile. Voluntar deoarece adora natura si spera la schimbari. Iubeste spiritul de echipa si isi doreste sa ramana cat mai mult alaturi de proiectele “Let’s Do It, Romania!”. Corina Kertesz – coordonator voluntari – corina.kertesz@letsdoitromania.ro A fost mereu interesata de problemele de mediu si si-a dorit sa participe la activitati cu un impact pozitiv asupra mediului si societatii. Let’s Do It Romania! A venit la momentul potrivit si se simte mandra si norocoasa ca a avut ocazia de a se implica intr-un proiect de o asemenea avergura, care a reusit sa mobilizeze sute de mii de oameni intr-o singura zi si de care a auzit tara intreaga. Acum nu ne mai poate spune nimeni ca nu se poate. Let’s Do It Again!   Daniel Giurca – coordonator finanțare – daniel.giurca@letsdoitromania.ro Cand s-a intors in tara in 2009, dupa 8 ani de “pribegie” (unde a lucrat la o companie de top de consultanta IT), unul dintre lucrurile care i-au stricat bucuria reintoarcerii au fost gunoaiele ce puteau fi vazute peste tot in tara. Astfel ca mesajul de mobilizare primit pe Facebook in Februarie 2010 l-a gasit pregatit sa urce la bord. Fascinat fiind de miracolul naturii ce se repeta imperturbabil an de an, considera ca felul in care romanii gasesc de cuviinta sa scape de deseuri este un sacrilegiu fata de aceasta. Fire dinamica, ambitioasa, nu renunta usor atunci cand se apuca de o treaba. Raluca Hedeș – coordonator comunicare – raluca.hedes@letsdoitromania.ro

Hunedoara

Alexandru Kiss – coordonator general Pasionat de natură şi de plimbările lungi, îi place ca tot timpul să se audă muzică si îi place să aiba mai multe de făcut decât îi permit cele 24 de ore ale zile. Mereu e cu zâmbetul pe buze si considera buna dispozitie ca fiind cel mai important aspect în timpul muncii. Cristian Stelli – coordonator logistică Văzând cum lumea se schimbă în jurul său şi de cele mai multe ori nu în bine, Stelli Ferencz-Cristian a hotărât să participe la schimbarea României după bunul lui plac. Şi bunul lui plac a coincis cu cel al atâtor oameni care anul trecut au reuşit să stabilească mult prea necesarul precedent. Cu o voinţă de oţel şi cu experienţa necesară în spate, cu determinarea omului care ştie care este scopul şi cu răbdarea unui înger, mă alătur zicând: “LET’S DO IT ROMANIA!!! Raluca Cosma – coordonator voluntari Este confuza si trista cand vede oameni care stau si se plang in loc sa actioneze si sa ajute, desi sta in puterea lor de a face acest lucru. Crede in proiect si il considera de o importanta majora atat pentru tara, cat si pentru, noi, locuitorii acesteia. Asa ca sa incetam doar sa privim si sa stam, Let’s do it, Romania! Roxana Marita – coordonator comunicare Motivul pentru care s-a implicat în proiectul Let’s Do It Romania a fost acela de a-l face şi mai cunoscut, de a convinge cât mai mulţi oameni să se alăture echipei şi de a proteja natura. Andrei Miu – coordonator Valea Jiului andrei.miu@letsdoitromania.ro Motivul pentru care vrea sa se implice este pentru ca isi doreste sa facem o curatenie mult mai buna ca anul trecut, vrea ca lucrurile sa fie mult mai bine organizate. Daca nu mergem inspre bine atunci nu mai are nici un rost. Prin lucruri mici, vrea sa dea Valea Jiului ca exemplu de solidaritate sociala. Nelutu Trifan – coordonator relații cu autoritățile, Valea Jiului Este voluntar in cadrul Fundatiei Noi Orizonturi. Chiar daca marea lui pasiune este arta, in ultimele zile ale campaniei demonstreaza din plin ca se poate face inteles de toate autoritatile din Valea Jiului!

Argeş

Georgiana Curea – coordonator general In timpul facultatii a fost voluntar in organizatia studenteasca AIESEC Pitesti, are o experienta vasta in marketing si in organizarea de evenimente, ii plac plimbarile in natura si fotografia. Coordonarea proiectului national de curatenie LDIR 2010 in judetul Arges a fost o adevarata provocare, atat din punct de vedere al timpului, cat si al resurselor. Echipa de organizare a dorit sa continue actiunile de mediu si asa a luat nastere asociatia GEEA – Grupul pentru Educatie si Ecologie Arges. Isi doreste sa coordoneze acest proiect si anul acesta si are incredere ca impreuna cu echipa va obtine rezultate semnificative si sa aduca o schimbare in mentalitatea argesenilor pentru a respecta mai mult natura. Facebook: http://www.facebook.com/georgiana.curea?v=info Site: educatiesiecologie.ro

Galați

Florin Tofan – coordonator general Vicepreședinte al Asociației pentru Ecologie S.O.S.-Pro Natura, consideră că “țara nu e a noastră ci a urmașilor urmașilor noștri” și trebuie să o păstrăm curată pentru copii copiilor noștri… Alexandru Savin – coordonator logistică De mult şi-a dorit să se implice în acţiuni de voluntariat şi acum a şi facut-o. IT-ist de profesie şi ecologist convins, Alex are încredere în puterea de a schimba mentălităţile şi de a reda României frumuseţea ei naturală prin forta iniţiativei colective. A descoperit de curând şi ciclismul, un hobby de mult tânjit de el, şi încearcă de atunci să-şi petreacă cea mai mare parte a timpului liber pe bicicletă, în natură. Ingrid Krampulz – coordonator relații cu autoritățile Fost director al agenției pentru protecția mediului, actualmente este Președinta Asociației pentru Ecologie S.O.S.-Pro Natura care tratează problemele de mediu, lucrează în cadrul poliției tot pe probleme de mediu, un master pe mediu…. în concluzie… fără “mediu” nu poate trăi. Are o dependența de tot ce este curat și sănătos. Nu vrea să vadă o natură “moartă”! Oana Ilie – asistent coordonator relații cu autoritățile Un mare fan al voluntariatului, Oana s-a bucurat de titlul de “junior”, titlu care l-a purtat cu mândrie în ediția precedentă a LDIR. Oana râde, zâmbește și iubește verdele. Crede sincer că unde’s mulți puterea crește și gunoiul nu sporește și se bucură foarte mult când cineva o întreabă despre proiect sau îi spune că a participat la Marea Curățenie din 2010. Oana se bucură că o va face din nou și visează că vom zâmbi cu toții într-o țară mai curată! Paula Marin – coordonator voluntari S-a implicat pentru prima dată într-o acțiune de voluntariat anul trecut în echipa LDIR Galați și de atunci a participat activ la mai multe acțiuni pe mediu. O fire deschisă și mereu încrezătoare speră că va reuși într-un final să facă oamenii să respecte mediul și să înțeleagă conceptul de voluntariat. Oana Pasat – coordonator finanțare Secretar in cadrul Asociatiei pentru Protectia Mediului si Dezvoltare Durabila, isi doreste implicarea in cel mai ambitios proiect “Let’s Do It, Romania” pentru a demonstra ca, prin pastrarea unui mediu curat ne mentinem si suntem motivati in activitatile intreprinse zilnic. Totodata, considera ca, natura este un profesor de la care luam, zilnic, noi lectii de a trai.

Mureş

Alexandru Ovidiu Popa – coordonator general A coordonat partea de cartare/voluntari a proiectului LDIR în județul Mureș în 2010. Mai activeaza ca voluntar în cadrul proiectului LeCtura. Anul acesta se alatură din nou echipei LDIR România deoarece, crede în puterea exemplului si îi place să trăiască într-un mediu curat. Stefan Dunca – coordonator relații cu autoritățile Lucrează în domeniul protecției mediului de 5 ani și încearcă să le arate celor din jurul său un stil de viață ecologic. Crede în Let’s Do It, Romania! Loredana Papp – coordonator relații cu autoritățile Prefera sa nu creada in nimic, dar sa dea o mana de ajutor! Adela Chibulcutean – coordonator voluntari Pasionata de fotografie, ii place sa fotografieze natura pur si simplu, nu pet-urile, ambalajele sau alte gunoaie care o mascheaza.” Cătălin Hegheș– coordonator comunicare La 27 de ani are o experiență de șapte ani în presa locală din județul Mureș. A coordonat partea de comunicare a proiectului LDIR în județul Mureș în 2010, an în care a fost și co-fondator al revistei LeCtura, un al proiect de voluntariat.

Braşov

Liviu Popa – coordonator general Crede in succesul deplin al acestui proiect si in puterea plina de entuziasm a tinerilor de a schimba in bine aceasta lume. Alaturi de aceasta echipa puternica lupta pentru o Romanie mai curata si mai verde!             Ramona Sandu– coordonator relații cu presa   Are 20 de ani şi iubeşte voluntariatul. Îi plac provocările şi suţine că nu se da înlături de la nimic. Astfel, atunci când a auzit de proiectul Let’s do it Romania, a fost prima pe lista de susţinere. Este pasionată de PR şi comunicare, organizând diverse evenimente pentru PRIME Braşov. ONG din are face parte din octombrie 2010, iar din aprile 2011 ocupând şi poziţia de Coordonator Relaţii Publice. Visează la o cariera în comunicare iar pentru ea, voluntariatul este primul pas.

Călărași

George Florian Iftode – coordonator general Sunt preot si am decis să ma implic în efortul de organizare a acestui proiect întrucât cred în potenţialul meu de a schimba faţa României şi de a uni persoane printr-o idee extrem de simplă: curăţarea ţării într-o singură zi. Fie că ne place sau nu, fie că suntem conştienţi de acest lucru sau nu, trebuie să realizăm că suntem cu toţii implicaţi; nimeni nu poate să oprească Pământul şi să coboare!, pentru a respecta porunca lui Dumnezeu de a stapani pamantul si ingriji.

Arad

Bogdan Voda – coordonator general Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000169975462

Brăila

Mircea Cazan – coordonator general Dornic de idei noi si cu potential de schimbare a comunitatii lucrand cu oamenii pentru oameni, promoveaza voluntariatul prin implicare personala si duce la bun sfarsit ceea ce isi propune. Doreste sa demonstreze cetatenilor, ca alaturi de echipa “Let*s Do It Romania” prin vointa si spirit civic se poate realiza “curatarea gunoaielor”, un lucru util pentru intreaga societate. Ghiță Nedelcu – coordonator relații cu autoritățile Profesor dedicat, pasionat de activitati in aer liber, poate sa lucreze cu oameni si copii din medii diverse, sa schimbe mentalitati, sa reuneasca valori si sa motiveze zeci de voluntari. Angelica Poasca– asistent coordonator relații cu autoritățile

Este un om care se dedica activitatilor in care este implicata, autodidacta si exigentă faţă de propria activitate, manifestand dorinţa de autodepăşire. Permanent preocupată de propria perfecţionare este implicată în foarte multe activităţi şcolare şi extraşcolare, îndeosebi la Palatul Copiilor

Marian Gherghe – coordonator logistică Este o fire energica, spontana, mereu in alerta, cu spirit de initiativa, intotdeauna aproape de oameni. Iii place sa fie implicat in actiuni spontane la care solicita finalitate. Sloganul lui este “aproape de oameni, impreuna cu ei!” Esmeralda Ghiorghiță – coordonator comunicare Considera ca cel mai bine poti aprecia un om dupa modul lui de a fi, capacitatea sa de ai intelege pe cei din jur, dupa cum se comporta in societate si dupa cum participa la a schimba ceva in jurul sau. Crede ca este greu sa ii schimbi pe oamenii maturi sa vada altfel lucrurile, de aceea la scoala, fiind profesor, incerca la orele de curs sa inspire copiilor dragoste pentru natura pentru mediu, iar acest proiect vine sa intareasca ideile promovate. Fire vesela, comunicativa, perseverenta, creativa, intrun cuvant “omul cu idei”. Cornelia Miler – coordonator voluntari Profesor si elev in acelasi timp, sustine voluntariatul in natura, este inconjurata de copii care isi doresc clipe senzationale la munte sau la mare, are spirit antreprenorial, se bucura de sustinerea a cateva zeci de copii in cadrul organizatiei de cercetasi pe care o conduce cu foarte multa pasiune.

Dolj

Cătălin Zamfir – coordonator general Tanar om de afaceri, cu experienta de 12 ani in domeniul papetarie-birotica-materiale promotionale, casatorit, 2 copii a hotarat inca de acum cativa ani sa se implice in proiecte ce duc la imbunatatirea vietii tuturor. A coordonat cu succes prima editie LDIR din DOLJ alaturi de o echipa inimoasa. Doreste sa transforme Romania intr-o tara de care sa fim mandri din toate punctele de vedere. Site: cab.ro

Iași

Cornel Sava – coordonator general De aproape patru ani de zile administreaza cu succes o firma de curatenie din Iasi. Fiind in domeniu, a acceptat imediat pozitia de Project Manager Judetean, anul trecut participand la proiectul “Let’s Do It, Romania!” doar ca voluntar. Inspirat de campania “Romana de Romania” de la Radio Guerilla s-a hotarat sa adopte cuvantul CURATENIE – pentru ca igiena trebuie sa faca parte din cultura oricarui popor. O lume mai curata este o lume mai sanatoasa. Irina Theodoru – coordonator comunicare A aflat întâmplător despre proiectul Let’s do it Estonia” şi i-a plăcut enorm ideea. Când a aflat că se preia iniţiative şi în România, s-a alăturat echipei de voluntari. Acum vrea să facă un pas înainte şi se alătură echipei de coordonatori. Este convinsă că prin acest proiect românii vor învăţa să fie mai responsabili faţă de locurile care-i înconjoară şi în care trăiesc. Bogdan Pantoc – coordonator cartare Pasionat de web marketing, dezvoltare/programare web si project management. Interactioneza cu mediul online de peste 7 ani. Ii place sa cunosca oameni noi si sa interactioneze cu domenii dintre cele mai diverse. Crede ca Romania se poate dezvolta prin bun simt si multa responsabilitate. Site – http://iasi.oamenidinonline.com/ LinkedIn – http://ro.linkedin.com/in/bogdanpantoc             Mihaela Cloşcă – coordonator voluntari Consideră că schimbările în bine încep cu fiecare dintre noi. Voluntariatul a făcut parte din viaţa ei încă din studenţie şi îşi doreşte să îi inspire şi pe alţii. Andy Jităreanu– coordonator relații cu autoritățile Este optimist, curios si preocupat de ce se intampla in jurul sau. Considera ca multe lucruri pot fi schimbate / imbunatatite prin puterea exemplului. Si-ar dori ca pastrarea curateniei sa fie un act reflex pentru cat mai multi oameni, astfel incat cei care se implica acum in proiectul LDIR sa-si poata folosi timpul si resursele pentru realizarea unor lucruri mult mai frumoase.

Suceava

Vasile Gafiuc – coordonator general Ii place sa creada ca poate oferi ceva societatii in care traieste, asa cum este ea, cu bune si cu rele, de aceea si-a petrecut ultimii 10 ani lucrand in mediul ONG si promovand educatia permanenta. Alina Samoila – coordonator comunicare Mă numesc Alina Samoilă, momentan locuiesc în Suceava şi sunt voluntar în cadrul Clubului Eco Montan „Origini Verzi”. Sunt o persoană comunicativă, îmi place să cunosc oameni noi, să îmi fac prieteni şi, dacă aş avea vreodată foarte mulţi bani, aş călători în toată lumea şi mi-aş cumpăra toate cărţile pe care mi le doresc. De asemenea, cred din tot sufletul în proiectul „LET’S DO IT, ROMANIA!”. Gabriel Lungu– ccordonator relații cu autoritățile Este o persoana sociabila, ambitioasa, cu simt al umorului, stie sa lucreze in echipa si este proactiv in realizarea sarcinilor ce ii corespund.

Olt

Eugenia Vişescu – coordonator general Ca profesor de fizică, o preocupă o componentă importantă a educaţiei, şi anume educatia pentru destinul naturii care, în ultimă instanţă, este destinul nostru, al tuturor. Numai printr-o relaţie eficientă şcoală-familie-comunitate va spori calitatea educaţiei moral-civice şi se va crea speranţa remedierii fie şi treptate a echilibrului ecologic. Anca Dumitru – coordonator voluntari Detin calitati precum: spiritul organizatoric, creativitatea, seriozitatea si cooperativitatea, care cu siguranta vor fi de folos echipei Let’s Do It, Romania! De altfel, sunt convinsa ca prin actiuni energice, continue si comune, intreaga populatie poate ajuta la crearea unui mediu inconjurator mai curat, estetic si sanatos. Georgeta Minca – coordonator relații cu autoritățile Este profesor de discipline economice la Colegiul Tehnic “Matei Basarab” din Caracal si are spirit antreprenorial si managerial. Este o persoana energica, comunicativa si cu dorinta de a se implica in activitatile proiectului “Let’s Do It, Romania 2011”. Ii place sa discute cu autoritatile si sa incerce sa schimbe ceva in viata comunitatii. Are deschidere catre voluntariat si vrea sa coordoneze cat mai multe institutii si fundatii din judetul Olt in aceasta directie. Andreea Torba – coordonator logistică Este optimista, curioasa si preocupata de ce se intampla in jurul sau. Crede in puterea tinerilor de a schimba lumea si considera ca se poate schimba ceva in bine daca fiecare dintre noicontribuie.

Neamţ

Andrei Corduneanu– coordonator general Conduce o agentie de turism si, in timpul liber, coordoneaza activitatea Asociatiei People to People din Roman. Iubeste sportul si calatoriile. Isi doreste o tara “ca afara”.

Timiș

Radu Rusu – coordonator general Radu este un pasionat de comunicare si un adept al learning by teaching, dar mai ales by doing. Idea de face curat in Romania, intr-o singura zi, doar mizand pe voluntariat si spirit civic l-a cucerit de la prima editie LDIR si crede cu inversunare ca putem avea o tara ca afara, chiar aici, in Romania. Larisa Rusu– coordonator comunicare Larisa participa la acest proiect doar pentru ca s-a saturat de oamenii care vor sa schimbe lumea stand in fata televizorului.

Teleorman

Diana Burtan – coordonator general Este o persoană sociabilă, plină de energie, responsabilă, hotărâtă, îi place munca în echipă. După părerea ei, dacă muncești cu plăcere și din tot sufletul iese artă… și încet, încet, ajungi să fii minunat! Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000588017332

Maramureș

Denisa Amalia Pintea – coordonator general Denisa are 20 de ani, este studenta in anul 3 la Facultatea de Litere, Specializare Comunicare si Relatii Publice, are o experienta de 4 ani in advertising si este consilier regional pe un proiect POSDRU national. Este implicata in proiecte de voluntariat de 6 ani si este pasionata de programele de dezvoltare personala si profesionala. Ea considera ca voluntariatul este o modalitate excelenta de a te dezvolta si de a dobandi abilitati absolut necesare succesului in viata, abilitati care nu pot fi dobandite prin educatia formala. Facebook:http://www.facebook.com/p.asined

Alba

Vlad – Dan Cherecheş – coordonator general S-a implicat şi în prima ediţie a Let’s do it, Romania!, fiind coordonator local pe zona Cugir, judeţul Alba. Îi plac toate activităţile menite să schimbe ceva în societatea din care face parte. Sunt multe probleme şi puţine încercări de rezolvare, iar atunci când le găseşte acţionează cu toate forţele. Consideră că generaţia tânără, care acum se află în plin proces de formare, are atât capacitatea, cât şi datoria de a schimba ceva în mediul în care trăim. LDIR este un prim pas! Silvia Duşa A participat la ediţia din 2010 a proiectului Let`s do it, Romania! unde a avut norocul să găsească o echipă puternică şi motivată. Consideră că atunci când eşti voluntar îţi construieşti pas cu pas lumea în care vrei să trăieşti, aşa că a decis să-şi lase amprenta şi anul acesta. ”Let`s do it again!” Andrei Nicolae Popa – coordonator relații cu autoritățile Prima dată a luat contact cu Let’s do it, Romania! anul trecut, când a participat cu cei peste câteva sute de mii de oameni la acţiunea de ecologizare. A fost o lecţie de responsabilitate şi muncă în echipă. S-a dovedit că ne pasă nu numai de noi, ca persoane, ci şi de ceea ce ne înconjoară. „Vă invit să descoperiţi şi în acest an cât de minunat este să faci bine lumii în care trăieşti, acest lucru îţi dă un sentiment de înălţare şi de speranţă spre viitor. Implicaţi-vă, România are nevoie de noi!” Ela Vîrdea – coordonator voluntari Consideră că succesul în viaţă este precum ultima treaptp a unei scări, trebuind să urcăm fiecare treaptă pentru a ajunge în vârf, altfel există riscul să cădem. Se implică în activităţi de voluntariat de patru ani şi crede că generaţia tânără este capabilă să realizeze „lucruri mari”. A dorit să facă parte din echipa de organizare deoarece consideră că, în România, evoluţia presupune, în primul rând, schimbarea unor mentalităţi. Laura Ana Todea– coordonator voluntari Plină de optimism, crede în oameni și în puterea lor de a schimba lumea, iar implicarea în acest proiect este un bun început pentru a demonstra acest lucru.

Vrancea

Florin Rosu – coordonator general Este profesor la Liceul Pedagogic ” Spiru Haret’ Focsani si membru in Comitetul de Conducere al Asociatiei Pro Democratia Club Focsani. Gabriela Obodariu – coordonator comunicare și relații cu autoritățile Este presedinta Asociatiei Pro Democratia Focsani, profesor la Colegiul National ” Al. I Cuza Focsani”. S-a implicat pentru ca ii pasa. Silviu Pleșa-Pătrășcan – coordonator logistica Pentru ca promoveaza invatarea din experienta, isi doreste sa fie cel care invata din propria experienta. Elena Matache – asistent coordonator general Pentru ca s-a implicat si anul trecut in echipa de coordonare din Vrancea, nu se putea sa stea anul acesta pe margine. George Pantelimon – coordonator cartare S-a implicat pentru a promva spiritul civic prin propriul exemplu. Loredana Diac – coordonator voluntari Motivele care au determinat-o sa intre in echipa LDIR? Încrederea in acest proiect, experienta de anul trecut, dragostea pentru natura si admiratia fata de entuziasmul tinerilor. Florea Ioan – asistent coordonator general Este Presedintele Asociatiei pentru dezvoltare durabila “Focul viu”. Mirela Negrea – asistent coordonator comunicare Este studenta la relatii publice si comunicare. S-a implicat in proiect pentru ca vrea sa invete. Florea Cristian– asistent coordonator comunicare Este elev in clasa a XII-a la Colegiul National ” Al.I.Cuza” Focsani, asistent comunicare, se ocupa de new media.

Baciu Adrian Catalin – asistent coordonator general
Este inspector DJST Vrancea, membru in echipa judeteana din 2010 si constant implicat in actiuni civice.

Satu Mare

Alina Perșa – coordonator general Este presedintele Asociatiei pentru Copii si Tineri 4 U din Satu Mare. A absolvit Facultatea de Psihologie si Științe ale Educatiei “Babes Bolyai” – Cluj Napoca. Crede in acest proiect si e convinsa ca va putea îmbunatati perceptia oamenilor privind mediul inconjurator. Iubeste sloganul ,,Let’s do it, Romania’’ and she IS actually DOING something about it!   Bianca Durkovics– coordonator comunicare Are 23 de ani si a absolvit Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei Babes Boliay. Se dedica 18/24 ore in proiectul,, Let s do it Romania’’ si nu regreta deloc. Pe 24 septembrie va sarbatori Ziua Nationala De Curatenie alaturi de intreaga tara. Pentru ca va fi ,,..cea mai buna zi…..din an!’’

Sibiu

Oana Prodan – coordonator general Este optimista si crede cu tarie ca se poate schimba ceva in bine daca fiecare dintre noi contribuie. Acesta este si motivul pentru care s-a implicat in proiectul LDIR 2011, si spera ca multi altii sa faca acelasi lucru. Georgiana Radu – coordonator voluntari Absolventă a Facultății de Ecologie și Protecția Mediului, unde te învață să apreciezi natura cu toate viețuitoarele sale, știe că omul are un cuvânt greu de spus în mișcarea Planetei, iar Let`s do it e tocmai locul perfect de a pune oamenii în mișcare. Ligia Bardan – coordonator comunicare Este o persoana vesela, optimista, activa si activista. S-a implicat in proiectul “Let’s do it, Romania!” pentru ca Romania merita cel putin o zi de curatenie nationala pe an, iar romanii trebuie educati in spitul ecologic astfel incat, peste cativa ani, sa nu mai avem nevoie de “Let’s do it!”. Facebook: http://www.facebook.com/ligione.sb

Constanța

Cosmin Barzan – coordonator general Se considera ambitios. In general se implica in proiecte din care are ce invata, asa cum este cazul si acum. Ii place la nebuniesa lucreze in mediul neguvernamental, intrucat se identifica cu stilul inovator si creativ promovat in acest sector. Ana-Maria Niculae – coordonator voluntari Se descrie ca fiind o persoană ambitioasă, organizata si responsabilă. Acordă o șansă în general celor care o conving că într-adevăr merită. Luptă să-și îndeplinească visele și este foarte fericită când ajunge să fiu pasionată de ceva… astfel își canalizează toată atenția și energia spre acel lucru, ceea ce o determină să lucreze la randament maxim. Lucia Burdușel – coordonator relații cu autoritățile Persoana activa , implicata 100% in tot ceea ce face, iubitoare de calatorii si de natura, careia ii place sa intalneasca oameni noi de la care sa aiba ce invata. Ramona Leonida – coordonator comunicare Are 24 de ani si ii place sa se implice! A terminat facultatea de psihologie, din studentie a activat in AIESEC Constanta, timp de 2 ani jumate, si in JCI Constanta, cateva luni. Vorbeste engleza si franceza. In momentul de fata se ocupa de PR si de evenimente (organizare si promovare) si a pus bazele unui site de informare pentru constanteni: www.evenimente-constanta.ro. Cum ii place sa fac lucruri de impact, s-a gandit sa se implice mai mult in Let’s do it Romania. Ii place sa cunoasca oameni de la care are de invatat si sa lucreze in echipa. Facebook: http://www.facebook.com/ramona.leonida Victor Maxim

Este implicat in proiecte de voluntariat de mai bine de 8 ani, invatand sa participe la astfel de actiuni datorita multinationalei unde a lucrat.
Prin prisma jobului in comunicare si media, unde identifica in fiecare zi problemele de langa noi, reuseste sa actioneze in timp real prin actiuni, idei sau sfaturi.

Giurgiu

Alin Catrina– coordonator general O persoana vesela si un patriot convins,mereu entuziast si ambitios, merge pana la capat cu ce isi propune. S-a implicat in acest proiect deoarece crede ca se va face o schimbare numai atunci cand vom ajuta si vom participa cu toti la acea schimbare.

Buzău

Geta Burducea – coordonator general Este o persoană dinamică, sociabilă, un bun coechipier, implicată în problemele comunităţii. De 26 de ani educă tineri şi modelează caractere şi nu poate sta deoparte acum, când trebuie să fie un exemplu pentru cei cărora le-a cerut mereu să iubească natura şi să protejeze mediul. LET ’S DO IT 2011 este cel mai bun prilej să dovedim că ne pasă! Viorel Gheorghe Consideră că toți trebuie să ne implicăm în acțiuni de voluntariat, pentru că în felul acesta se vede cu adevărat spiritul civic. Nu putem aștepta ca problemele noastre să fie rezolvate de alții. Elena Gheorghe Merităm să trăim într-o țară curată! Violeta VilcuEa e Violeta. Cea cu microfonul! De 1 Iunie , in Parcul Municipal, cu prichindeii invitati la spectacol. Toata viata ei a fost voluntar! Dar a meritat! Ca si peterecerea asta cu prichindei. Si voi puteti face asta! Va asteptam sa va implicati!

Tulcea

Adrian Popa – coordonator general Pasionat de muzica, inca de pe vremea cand plimbatul cu radioul prin cartier la ureche era ceva fancy, a ramas lipit de muzica si muzica s-a lipit de el pana a ajuns una cu el. Simpatic, dar si enervant uneori, e sensibil cu cei din jur si ii place natura vie, oamenii in diversitatea lor, culorile si interactiunea. In spatele a tot ce e frumos crede ca exista un Designer si ca sufletele noastre sunt conectate la un Plan transcendent, precum si ca de implicarea activa si pozitiva in limitele acelui Plan depinde fericirea noastra, a tuturor. Mai “pe limba noastra”… crede in Dumnezeu si uraste gunoiul pe care uneori il lasam in urma. Este bucuros sa munceasca pana la epuizare in nadejdea rasplatii cu un somn bun si cu inca o doza de viata in ziua urmatoare. Mihaela Sultan – coordonator logistica De profesie inginer, a renuntat la vechea ei pasiune – chimia – pentru a se implica mai mult si mai eficient in viata oamenilor. Crede ca aceasta investitie e mult mai valoroasa decat orice alta activitate de-a lungul vietii. Crede cu tarie ca oamenii, daca sunt invatati si incurajati, pot sa se schimbe, pot sa-si schimbe obiceiurile distructive si pot realiza lucruri extraordinare. Gabriela Popa – cordonator voluntari A terminat Academia de Stiinte Economice Bucuresti, are 3 copii si ii place sa lucreze cu oamenii si pentru oameni. Lidia Dordea– coordonator relații cu autoritățile Casatorita, absolvent Universitatea Bucuresti-Sociologie si Asistenta sociala. Oamenii sunt “mediul” in care activeaza dintotdeauna iar natura si calatoriile reprezinta cateva din pasiunile ei.

Dâmbovița

Ionela-Silvia Barbu – coordonator general Isi doreste sa fie un bun exemplu pentru elevii sai de la Gr. Sc Ind “Nicolae Cioranescu” din Targoviste si, mai ales, pentru fetitele sale, in ceea ce priveste PROTECTIA MEDIULUI INCONJURATOR, asta si pentru ca este absolventa de facultate si mastere pe aceasta specializare. Considera ca NATURA inseamna de fapt DUMNEZEU si trebuie RESPECTATA, IUBITA SI INGRIJITA de noi toti . Diana Mihaila – coordonator comunicare Se mandreste cu faptul ca face pare din cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania, Let’s Do It, Romania! Este moderator tv si studenta la jurnalism. Este pasionata de job-ul sau si a fost implicata in multe proiecte de voluntariat de-a lungul timpului. Uraste rutina si iubeste oamenii activi de la care are ce invata. Motto: “God is my mentor!” Vasile-Catalin Barbu – coordonator relații cu autoritățile Ii place sa calatoreasca si sa descopere minuni ale naturii si crede cu ardoare in potentialul turistic al Romaniei, fapt pentru care s-a implicat si anul acesta in proiect. Mândruța Andreescu – coordonator voluntari A participat la numeroase acțiuni ecologice împreună cu echipa de voluntari a Centrului EUROPE DIRECT Tîrgoviște. A coordonat și în 2010 voluntarii din județul Dâmbovița pentru LET S DO IT ROMANIA!. Carnaru Adrian – coordonator cartare Optimist, dinamic si preocupat de protectia mediului. A participat si anul trecut la proiectul Let’s do it, Romania!, iar anul acesta nu putea sa stea deoparte! Barbu Sebastian – coordonator logistica Absolvent al Facultatii de Ingineria Mediului si Biotehnologii si al unui master pe probleme de mediu din cadrul Universitatii Valahia din Tirgoviste, este o persoana interesata de mediu, de protectia mediului si de voluntariat, de aceea sustine, promoveaza si este in echipa Let’s do it,Romania! Gabriela Constantinescu – coordonator logistica Pentru ca este o persoana vesela, optimista si increzatoare, a sperat mereu la cineva care va aparea in viata ei si de care ea se va bucura. Si… a venit! Pentru ca este o persoana activa, ambitioasa si dinamica i-a oferit tot sprijinul si i s-a dedicat cu tot sufletul. Si pentru ca este o persoana loiala il va sprijini in continuare si nu-l va parasi. A inteles ca el o face fericita si simte ca numai el ii poate oferi o viata mai buna. Dar nu v-am spus cine este “el”.V-ati dat seama?… Da, el este, Proiectul LET’S DO IT ROMANIA. Carnaru Roxana – coordonator cartare Sa ai seninatatea sa accepti ceea ce nu se poate schimba, curajul sa schimbi ceea ce se poate schimba si intelepciunea sa faci deosebirea dintre acestea doua. Pentru ea, schimbarea inseamna nou, deschidere si implicare, iar firea ei dinamica si creativa se manifesta in aceasta sfera. In calitate de inginer de mediu, nu poate sa ramana indiferenta la indiferenta unora dintre noi si a hotarat sa ia atitudine si sa se implice in Let’s do it Romania. Loredana Gabriela Manea – coordonator comunicare Are 29 de ani, este de profesie educatoare. A studiat la Liceul Pedagogic, Facultatea de Inginerie a Mediului, Master: Sisteme de control si expertiza a mediului inconjurator. Este o persoana ambitioasa, verticala si perseverenta. Iubeste copiii si mediul inconjutator.


Lasă aici o părere, o idee

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*