Improving the Habits – Bicaz

BICAZAtelier de Reciclare Creativă

Data: 14 Aprilie 2015
Ora: 11:30
Locație şi adresă: Parcarea Primăriei din Bicaz (Strada Barajului, Nr. 4) sau Biblioteca Orășenească (Strada Aleea Teilor, Nr. 18), în funcție de starea meteo – mai multe detalii găsiți în descrierea de mai jos.

PARTICIPARE GRATUITĂ!

Descriere:

Te-ai întrebat vreodată ce poți face cu lucrurile pe care le ai în casă și de care nu mai ai nevoie? Te-ai gândit că ai putea găsi o soluție astfel încât ele să nu mai ajungă la groapa de gunoi a orașului pentru a fi arse și distruse?

Te-ai gândit vreodată că anumite materiale (PET, mase plastice, baterii, cauciuc, becuri) pe care noi le punem în tomberon pot ajunge să elibereze o cantitate impresionantă de substanțe toxice în atmosferă, în cazul în care nu le găsim o utilitate?

Ți-ai pus vreodată întrebarea că hârtia pe care noi o folosim și pe care o aruncăm ulterior, cu gândul de a ne debarasa rapid de obiectele inutile din casă, poate să prindă formă într-un mod creativ?

Te-ai gândit cumva că poți încuraja chiar TU procesul de diminuare a cantității de deșeuri de la groapa îde gunoi, prin participare activă la ateliere de reciclare creativă, diseminând ulterior, în imediata ta vecinătate, cunoștiințele obținute?

Dacă ai simțit la un moment dat aceste mișcări de conștiință și consideri ca ai un răspuns sau vrei să afli un răspuns, te invităm Marți, 14 Aprilie 2015, începând cu ora 11:30, în Parcarea Primăriei din Bicaz, Strada Barajului, Nr. 4, la un Atelier de Reciclare Creativă în cadrul căruia vom crea împreună obiecte utile din materiale refolosibile și reciclabile. În cazul în care vremea nu ne va permite să rămanem afară, evenimentul se va desfăşura la Biblioteca Orășenească din Bicaz, Strada Aleea Teilor, Nr. 18.

Participarea este GRATUITĂ! Pentru a ne putea organiza mai ușor și pentru a ne putea face o idee asupra numărului total (aproximativ) de participanți, în cazul în care ne vei bucura cu prezența, te rugăm să completezi următorul formular: click aici pentru a completa formularul >>>

Mai multe detalii la www.parinteinfloresti.ro


Proiecție “Improving the Habits”

Data: 14 Aprilie 2015
Ora: 20:00
Locație şi adresă: Parcarea Primăriei din Bicaz (Strada Barajului, Nr. 4) sau Biblioteca Orășenească (Strada Aleea Teilor, Nr. 18), în funcție de starea meteo – mai multe detalii găsiți în descrierea de mai jos.

INTRARE LIBERĂ!

Descriere:

Te-ai întrebat vreodată de ce iți formezi anumite obiceiuri în decursul vieții tale – bune, mai puțin bune sau cum vrei să le vezi?

Te-ai gândit că poți fi influențat foarte ușor de factori externi și că propriile valori pot fi, de fapt, rezultate ale modului în care acești factori se răsfrâng asupra ta?

Te-ai gândit că, de fapt, iți poți educa mintea astfel încât să poți observa mai ușor impactul pe care îl ai asupra mediului înconjurător?

Te-ai gândit vreodată că obiceiurile tale sunt de fapt reacții la diferiți stimuli și că reacțiile pot fi controlate atunci când începi să conștientizezi stimulii?

Dacă ți-ai pus aceste întrebări la un moment dat în viață sau consideri că rezonezi și ești pe cale de a afla un răspuns, te invităm în data de 14 Aprilie 2015 la o proiecție de mini-clipuri care are rolul de a scoate în evidență impactul pe care îl avem noi, oamenii, asupra mediului înconjurător – pe termen lung.

Aceasta este a doua proiecție “Improving the Habits” organizată de către echipa Let’s Do It, Romania!, care dorim să devină un obicei în întreaga țară. Proiecția aduce în prim plan animații și filmulețe preluate din mediul online și vine cu un mesaj clar și puternic: acela de a deveni mai conștienți de reacțiile și de obiceiurile noastre, în relația cu întreg mediul înconjurător.

Proiecția va avea loc în Parcarea Primăriei din Bicaz, Strada Barajului, Nr. 4, începand cu ora 20:00. În cazul în care vremea nu ne va permite să rămânem afară, evenimentul se va desfăşura la Biblioteca Orășenească din Bicaz, Strada Aleea Teilor, Nr. 18.

Intrarea este LIBERĂ! Pentru a ne putea organiza mai ușor și pentru a ne putea face o idee asupra numărului total (aproximativ) de participanți, în cazul în care ne vei bucura cu prezența, te rugăm să completezi următorul formular: click aici pentru a completa formularul >>>

Mai multe detalii la: www.parinteinfloresti.ro


Lasă aici o părere, o idee

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*